Saturday, October 30, 2010

Noc vjestica - prvi dio

U naselju je odluceno da ce proslava Novi vjestica (trick-or-treating) biti u subotu navecer (30.10) umjesto u nedjelju (sto bi bilo 31.10). Ivor je pozvao prijatelja da mu se pridruzi u pothvatu. Mia je upoznala djevojcicu koja zivi preko puta nas. Zove se Marissa i pridruzila nam se u maskarama. Chris je ostao kod kuce i dijelio slatkise a mi smo se uputili u provod.

Zapoceli smo u sumrak. Vrijeme je bilo super. Nije bilo hladno pa je Mia na kraju samo imala vesticu preko svog kostima Ariele. Decki su otrcali i nestali za samo par minuta. Navodno su obisli sve kuce koje su planirali brzinom munje i bili gotovi za nekih sat vremena. Cure su imale vise energije. Sa njima sam bila vani oko 3 sata. Dovoljno da me noge posteno zabole.

Ali, lijepo su se proveli i donijeli kuci hrpu slatkisa. Nije ih briga sto smo mi kupili i podijelili poveliku hrpu tako da smo otprilike na istom. U nihovim ocima ovo je prava stvar. Makar vecinu slatkisa koje su dobili uopce ne vole i na kraju ce ih pojesti tko? Pa odrasli, dakako. Nije da nam treba, ali...

I na kraju, jos par fotki za podijeliti: http://picasaweb.google.com/mirjana.phillips/20101030_halloween#

No comments:

Post a Comment